Renato’s Pizzeria

Renatos4
Een grappig weetje: ik woonde vroeger echt om de hoek van Renato’s. De vorige eigenaren, die overigens uit hetzelfde dorp als ik komen, hebben de tent doorgegeven aan de jongere generatie. Met mijn voorliefde voor pizza en Renato’s om de hoek, kon het niet anders dan dat het mijn favoriete pizzeria werd. Het is een plek waar ik graag met mijn ouders, vriendinnen, vriendje of zelfs alleen ga eten. Aan de bar met een pizza en af en toe een blik de keuken in werpen.

Ondertussen ben ik verhuisd en eet ik er minder vaak, maar als ik weer in de buurt ben dan kan ik genieten van een Peroni, een bord vol antipasti en natuurlijk de pizza’s. De klassiekers blijven op de kaart staan, maar mijn keuze verandert: of het nu de echte buffelmozzarella, de pizza met dunne bodem of biscotti-ijs als dessert is. Je kunt me er wakker voor maken. Daarom deel ik deze favoriet graag met jullie. Buon appetito!

Onlangs werd een tweede locatie, Renato’s Osteria, geopend op het Van Der Helstplein in Amsterdam! Meer ontdekkingen in Amsterdam zie je hier.

Renato’s Pizzeria | www.renatospizzeria.nl
Renatos3

Renatos2

Renatos1

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. over alcohol

Vul hier je geboortedatum in

- -

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.
Age Verify