Peroni Nastro Azzurro

Italiaanse stijl in een fles! Peroni Nastro Azzurro is een premium bier uit Italië dat staat voor Italiaans vakmanschap, passie en flair. Met een verfrissende smaak en een onmiskenbaar vleugje Italiaanse stijl past Peroni Nastro Azzurro perfect bij Italiaanse gerechten, Aperitivo en the Italian way of life.

Storie Di stile

Storie di Stile is het online magazine over Italiaanse stijl. Blijf op de hoogte van de laatste trends in Milaan, de Pitti Uomo, de nieuwe generatie Italiaanse ontwerpers, chefs en kunstenaars en ontdek plekken in Nederland met Italiaanse sprezzatura. Storie di Stile is een samenwerking met Peroni Nastro Azzuro. For the love of Italy!

het verhaal

Het speciale Peroni Nastro Azzurro is in 1963 ontstaan in Rome, precies in de jaren van de ontluikende Italiaanse stijl en ‘La Dolce Vita’. Peroni Nastro Azzurro wordt sindsdien -volgens origineel recept- gebrouwen in Italië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: de edelste voorjaarsgerst en een unieke mix van Italiaanse mout, maïs en hop.

Belangrijkste kenmerken

  • Land van oorsprong: Italië
  • Alcoholpercentage: 5,1% vol.
  • Smaak:Intens verfrissend en lichtsprankelend bier

kenners zeggen

Met een alcoholpercentage van 5,1% vol. is Peroni een intens verfrissend en lichtsprankelend bier, dat gedronken kan worden uit het elegante Peroni glas of uit de Italiaanse fles. Kortom, met een onmiskenbaar vleugje Italiaanse stijl. Het bier wordt geserveerd op een temperatuur van 3 tot 5° en past perfect bij licht Italiaans eten.

Peroni in uw assortiment

Met Peroni binnen uw assortiment heeft u een stijlvol en unisex alternatief in een biermarkt dat een sterk masculien karakter heeft. Peroni biedt een groot onderscheidend vermogen en kan u helpen het imago van uw zaak te versterken. Peroni is zowel op fles als op fust beschikbaar.

neem hier contact op voor meer informatie

peroni_girl
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. over alcohol

Vul hier je geboortedatum in

- -

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.
Age Verify