5&33

peroni-truffel3

In het art’otel Amsterdam is 5&33 gehuisvest, een culinaire hotspot met mediteraans tintje. Aan de bar begin je je avond goed met een koude Peroni en daarna verhuis je naar het restaurantgedeelte voor de heerlijkste gerechten met Italiaanse twist. Chef Nadia Frisina perfectioneerde haar Italiaanse kookkunsten in eigen land en is bij 5&33 een echte ambassadeur van de keuken van haar moederland.
 
Land van de pasta en pizza, maar – niet te vergeten – ook van de truffels. In november begint de truffeltijd en bij 5&33 vervaardigt Nadia dan ook een niet te versmaden truffelicous menu. Om de dag reizen verse witte en zwarte truffels van Umbrië naar Amsterdam om daar verwerkt te worden in een exclusief samengesteld 5-gangenmenu van €65,-. De gerechten zijn ook los te bestellen.  
 
Het is trouwens ook zeker de moeite waard om tussen de gangen door nog even een kijkje nemen in de andere ruimtes van het hotel. In de 5&33 Library blader je door de mooiste kunstboeken en even verderop is er in 5&33 Gallery een steeds wisselende collectie van kunstwerken te zien.  
 
Nog tot de kerstperiode geniet je van het speciale truffelmenu bij 5&33.

5&33 | Martelaarsgracht 5 | Amsterdam
peroni-truffel2

peroni-truffel1

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. over alcohol

Vul hier je geboortedatum in

- -

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.
Age Verify